Afhalen is mogelijk op afspraak - Edisonstraat 11 te Reeuwijk

Sanibroyeur

Sanibroyeur

Wij heten u van harte welkom in onze showroom aan de Edisonstraat 11, 2811em, Reeuwijk.
De voordelen van Broyeurexpert.nl:
-Showroom waar u de producten kunt zien, horen, en voelen.
-Indien originele onderdelen nodig zijn deze bij ons allemaal verkrijgbaar.
-Naast het bekende merk Sanibroyeur leveren wij ook andere merken.
-Getoonde prijzen zijn meeneemprijzen vanaf Reeuwijk, wenst u bezorging is dit mogelijk door geheel Europa.
-Is uw Sanibroyeur of Wc broyeur defect dan kunnen wij deze repareren.
Indien u vooraf een afspraak maakt zorgen wij dat de technische dienst aanwezig is om de broyeur te repareren.
-Wij bieden een kosteloze installatie controle aan. Zodat u weet dat uw aankoop juist is aangesloten.
*Wij werken uitsluitend op afspraak, U kunt voor een afspraak mailen info@broyeurexpert.nl
Wenst u uw bestelling af te halen.
*Afhalen van uw bestelling is vaak dezelfde werkdag nog mogelijk.
*Wenst u gebruikt te maken van bezorging aan huis/ werk van Broyeurunits deze geschied via post.nl / altijd verzekerd, aangetekend, en met track en trace.
*levering van Ceramiek, Sanicompact toiletten, Sanicubic, wc broyeur dan is de levering via een bezorgdienst dit om schade te voorkomen tijdens transport
met u is er overleg over de levering.
-Voor vragen zijn wij ook via Whatsapp te bereiken. 0031-615003607 Klik hier

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 49

Van hoog naar laag sorteren
 1. gratis installatie controle service
  € 0,01
 2. waarschuwing sticker Sanibroyeur
  € 4,50
 3. SANISUB Steel vuilwater dompelpomp
  € 170,00
 4. Sanibroyeur LA01-X10 
  € 500,00
 5. Sanibroyeur X2 Silence
  € 500,00
 6. Sanibroyeur K70 Silence
  € 500,00
 7. Sanibroyeur Saniaccess 1
  € 505,00
 8. Sanibroyeur Sanipack 2
  € 517,00
 9. Sanibroyeur Saniaccess 2
  € 529,00
 10. Sanibroyeur Sanivite 3
  € 540,00
 11. Sanibroyeur X2 UP 
  € 569,00
 12. Sanibroyeur Saniaccess pump
  € 579,00
 13. Sanibroyeur Saniaccess 3
  € 600,00
 14. Sanibroyeur Sanitop UP
  € 609,00
 15. Sanibroyeur Sanivite +
  € 620,00
 16. Sanibroyeur Sanispeed +
  € 699,00
 17. Sanibroyeur Sanipack pro up
  € 699,00
 18. Sanibroyeur Sanipro XR Up
  € 720,00
 19. Sanibroyeur Sanipump GR S
  € 729,00
 20. Sanibroyeur Saniplus UP
  € 775,00
 21. Sanibroyeur Sanicompact 43
  € 835,00
 22. Sanibroyeur Sanicompact pro
  € 860,00
 23. Sanibroyeur Sanicompact luxe
  € 935,00
 24. Sanibroyeur Sanicompact comfort
  € 975,00
 25. Sanibroyeur Saniwall Pro up tegelbaar
  € 980,00
 26. Sanibroyeur Sanibest pro
  € 999,00
 27. Sanicompact comfort style decor wit Carrara
  € 1.099,00
 28. Sanicompact comfort style decor cementgrijs
  € 1.099,00
 29. Sanibroyeur Sanicom 1
  € 1.099,00
Pagina
per pagina

Een sanibroyeur is een apparaat dat wordt gebruikt om afvalwater te vermalen en af te voeren. Het is een handige oplossing voor situaties waarin traditionele loodgieterswerkzaamheden niet mogelijk of kostbaar zijn, zoals in kelders, zolders of badkamers op een hogere verdieping. Een sanibroyeur kan worden aangesloten op een wastafel, douche, bad of toilet en vermaalt het afvalwater voordat het wordt afgevoerd via een kleinere afvoerpijp. Het is belangrijk om de juiste maat en het juiste type sanibroyeur te kiezen voor de specifieke toepassing en om het apparaat regelmatig te onderhouden om verstoppingen te voorkomen.

Wat kunt u verwachten van uw Sanibroyeur toilet?
Een Sanibroyeur is een volwaardig alternatief voor een toilet, daar waar een normaal toilet niet mogelijk is, bedoeld om ook als zodanig gebruikt te worden. Door de vermaler worden de fecaliën alsmede normaal toiletpapier dusdanig verkleind dat het eenvoudig via druk kan worden weggepompt.
Dus geen maanverband, tampons en dergelijke, daar raakt de vermaler van geblokkeerd.
Als u dit als uitgangspunt neemt dan zult u vele jarenlang plezier van uw aanschaf hebben.
Broyeurexpert al jaren de webwinkel voor uw sanibroyeur

Wij van broyeurexpert.nl kunnen de sanibroyeur toiletten op deze artikelpagina uit voorraad leveren. Daarnaast hebben wij een enorm assortiment aan onderdelen voor uw sanibroyeur. 

1958

Na te zijn begonnen met het ontwerpen van apparatuur voor afvalwaterzuiveringsinstallaties, zorgt SFA voor een revolutie in de markt voor sanitair materiaal door de toiletvernietiger te creëren. Dit product, de Sanibroyeur SFA, maakt het nu mogelijk om toiletten, badkamers, keukens of wasruimtes door het hele huis te installeren en zonder groot installatiewerk.

 

1970-1980

Voortbouwend op zijn succes in Frankrijk, breidt SFA Sanibroyeur zijn verkoop uit in heel Europa en Noord-Amerika. Tegelijkertijd onderscheidt SFA zich van andere spelers in de industriële sector door zijn eerste televisiecommunicatiecampagnes uit te voeren.

 

1990-2000.

SFA is een van de pionier industriële groepen in Frankrijk om zich te committeren aan een kwaliteitscertificeringsproces. De productielocaties behoren tot de eerste ISO-gecertificeerde fabrieken. De SFA Group diversifieert haar activiteiten en blijft gericht op de sector sanitair.

 

2000-2010

De innovatiecultuur van SFA Sanibroyeur leidt tot een groeiende diversificatie van producten. Het Sanibroyeur SANICUBIC®-assortiment werd geïntroduceerd voor het oppompen van sanitair water, waarna de onderzoeks- en ontwikkelingsteams het SANIBROYEUR-assortiment verbeterden voor meer comfort. SFA wordt essentieel voor zowel professionals als particulieren met 50 verschillende producten in 2008.

 

2010-2018

De SFA Group waaronder Sanibroyeur viert 60 jaar innovatie en blijft de bestaande reeksen verbeteren met het goudwinnende UP-toegangsluik tijdens de Ideobains-innovatiecompetitie 2017. Nog steeds luisterend naar trends in de badkamerwereld. 

Sanibroyeur Sanipack / Sanibroyeur Sanipack up / lomac 400 zijn alleen geschikt voor een hangtoilet met inbouwelement.

Alle andere modellen zijn uitsluitend geschikt voor staande toilletten met achteruitlaat (kp).

 

Bent u opzoek naar een toilet met ingebouwde vermaler

https://www.broyeurexpert.nl/sanibroyeur-sanicompact.html

https://www.broyeurexpert.nl/wc-broyeur/stille-broyeur.html

Geschikt voor een maximale water temperatuur van 35 graden.

 

Waarom Sanibroyeur?

Een normale WC afvoer moet aangesloten zijn op de hoofdafvoer. Wanneer de afvoer op de plaats waar je een nieuwe WC wilt plaatsen daar niet op aangesloten is, is een Sanibroyeur erg handig. Het voorkomt de hoge kosten die samengaan met een verbouwing en de plaatsing van nieuw sanitair.

Een extra voordeel ten opzichte van andere bedrijven die dezelfde soort producten maken, is dat de Wc’s en vermalers van Sanibroyeur zeer stil zijn. Desondanks dat er een elektrische motor wordt gebruikt om het vuil te vermalen, is deze nauwelijks hoorbaar.

Het aanbod van Www.broyeurexpert.nl

Nieuwsgierig geworden of een Sanibroyeur kopen een goede zet voor jouw woning is? Of wil je gaan verbouwen, maar weet je niet precies of de afvoer wel geschikt is? Neem een kijkje in ons complete aanbod van allerlei Sanibroyeur producten. Je kunt onder andere kiezen uit:

Complete WC sets (wand of staand)

Afzonderlijke Sanitairwaterpomp / waterpomp

Sanibroyeur toilet kopen bij Broyerexpert.nl

Een Sanibroyeur toilet koop je bij Broyeurexpert.nl. Voor het gebruik van een vermaler van misschien wel het bekendste merk en het goed onderhouden ervan hebben wij diverse aanvullende producten in de webshop. Www.broyeurexpert.nl levert aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers.

Hoe werkt Sanibroyeur?

De Wc’s van Sanibroyeur werken door middel van een vermaler. Bij een normale toilet afvoer wordt al het vuil door een grotere afvoer naar het riool wordt gebracht, maar deze vermalers werken ook met een kleine waterafvoer. Wanneer je doorspoelt zorgt de zwaartekracht ervoor dat het vuil naar de vermaler wordt geduwd. Deze vermaalt het vuil dan in kleine stukken, waardoor het gemakkelijk door een standaard PVC buis (van 26, 28 of 32 mm) kan.

Wat is een Sanibroyeur en waarom heb je deze nodig?

De rioolafvoer verbouwen kost vaak een hoop tijd en geld. Vandaar dat veel plannen om een nieuwe badkamer op een andere plek te maken gauw worden vergeten… maar gelukkig is er een goedkope oplossing voor dit probleem. Met een Sanibroyeur toilet of sanitairwaterpomp / waterpomp kun je namelijk van elke kamer een badkamer maken, of er nu de juiste afvoer beschikbaar is of niet.

Sanibroyeur is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar producten ontwerpt om van elke kamer een badkamer of WC te maken. Ze leveren complete Wc’s of onderdelen hiervan die overal te installeren zijn. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en een normale waterafvoer.

Wat heb je nodig?

Voordat je een Sanibroyeur koopt en kunt installeren is het belangrijk om even te controleren of je beschikt over de volgende twee noodzakelijkheden op de plaats waar je het nieuwe toilet wilt installeren:

Water toe- en afvoer 32 of 40 mm

Een stopcontact

Zoals je ziet is het vrijwel overal mogelijk om een vermaler van dit merk te installeren!

Vuilwaterpompen /Sanitairwaterpompen

Om de keuze voor je gemakkelijker te maken kun je aan de linkerkant filteren op allerlei eigenschappen van de producten zoals: breedte, hoogte en uiteraard prijs! Daarnaast heeft elke Sanibroyeur ook 2 jaar garantie. Voor meer informatie over elke afzonderlijk model kun je op de productpagina zelf kijken.

Veel gestelde vragen

Er zijn meerdere vragen die regelmatig gesteld worden over de Sanibroyeur, in dit onderdeel vind je de meest gestelde vragen die jij misschien ook hebt. Mochten er nog vragen zijn waar je (nog) geen antwoord op hebt gevonden, laat het ons dan weten.

Hoe kan ik mijn Sanibroyeur het beste onderhouden? De fecaliënvermaler heeft geen speciaal onderhoud nodig, wat echter wel aangeraden wordt is om de vermaler regelmatig te ontkalken. Zo voorkom je ophopingen en mogelijke schade. Let er wel op dat je geen ontstoppingsproducten of zuren gebruikt, deze kunnen de interne mechanismes beschadigen.

Hoelang blijft de vermaler goed werken?

De levensduur van een Sanibroyeur is 8 -10 jaar zonder noemenswaardig onderhoud en bij normaal gebruik.

Vermaalt de vermaler ook doekjes en ander sanitair afval? Nee, de fecaliënvermalers zijn uitsluitend bestemd voor het vermalen en afvoeren van organisch afvalwater, fecaliën en toiletpapier. De pompen en vermalers zijn niet bestemd voor het vermalen en afvoeren van sanitair afval zoals tampons, maandverband en vochtige doekjes.

Ik heb een septic tank, kan ik dan een Sanibroyeur installeren?

Ook met een septic tank kun je een Sanibroyeur vermaler installeren. Wat voor afvoerpijpen kan ik gebruik en? Voor de aansluiting van je Sanibroyeur kun je klassieke PVC-buizen gebruiken.

Wat is de diameter van de afvoer? Een specifiek kenmerk van de vermalers en vuilwaterpompen van Sanibroyeur is dat het grootste deel van het assortiment af kan met een buis van een zeer kleine diameter (32mm) met als voordeel dat er geen grote werkzaamheden vereist zijn. Wil je weten welke diameter het meest geschikt is? Bel of mail met Www.broyeurexpert.nl

Kan ik ook een verticale afvoer installeren?

Wanneer de stijgende verticale lijn zo dicht mogelijk als kan bij het apparaat begint is dit geen probleem. Begin je wel met een horizontale lijn dan mag deze maximaal 30cm bedragen. Vanaf het hoogste punt van de afvoer dien je een afschot van minimaal 1% in acht te nemen (op het horizontale deel). Ook is het raadzaam om op het laagste punt een aftapkraan te maken voor wanneer er onderhoud of reparatie nodig is.

Wat is de minimale waterdruk om een Sanicompact te kunnen gebruiken? De minimale druk om een Sanicompact te gebruiken is 1.7 bar. Wanneer de druk lager is dan is het raadzaam een gewone closetpot te installeren waarachter je een aanpasbare vermaler kunt plaatsen zoals bijvoorbeeld een X2 of SaniAccess 1

Hoe installeer ik de Sanidouche?

De Sanidouche is een opvoerpomp die het afvalwater van je douche of wastafel afvoert. Om te zorgen dat de Sanidouche 100% werkt, moet het midden van de doucheafvoer minimaal 8cm boven de vloer liggen. Wanneer dit niet wordt toegepast dan is het mogelijk dat het water naar de douchebak terugspoelt. Het is daarom ook raadzaam een terugslagklep te plaatsen op de afvoer van andere sanitaire voorzieningen die je op de Sanidouche aansluit.

Wil je meer informatie hierover dan bel of mail met Www.broyeurexpert.nl en wij helpen je graag verder.

Is er geen waterreservoir nodig voor een Sanibroyeur Sanicompact?

Bij alle Sanicompact modellen wordt water toegevoerd door een elektromagnetische klep en is er geen waterreservoir. Het waterverbruik per gebruik is 1.8/3L of 3.8/5L. Dit is afhankelijk van welke Sanicompact je hebt. De druk van de watertoevoer moet minimaal 1.7 bar om er zeker van te zijn dat de Sanicompact goed doorspoelt.

Met welke regelgeving moet ik rekening houden voor een Sanibroyeur?

Regelgeving geeft aan dat alle voorzieningen met een fecaliënvermaler of vuilwaterpomp moet worden afgevoerd richting het riool. Ook dient de afvoerleiding van de Sanibroyeur fecaliënvermaler of Sanibroyeur vuilwaterpomp direct worden aangesloten op de standleiding.

Een Sanibroyeur is deze eenvoudig in onderhoud?

Met een broyeur in huis is er geen specifiek onderhoud nodig maar om je te verzekeren van langdurig gebruik van je vermaler is het te adviseren om je vermaler regelmatig te reinigen en te ontkalken. De ontkalker is speciaal gemaakt om kalkaanslag te lijf te gaan zonder het interne gedeelte van je Sanibroyeur te beschadigen. Hoe vaak je dit moet doen is afhankelijk van de hardheid van het water van waar je woont. Heb je een Sanicompact dan kun je conventionele schoonmaakproducten gebruiken om de closetpot schoon te maken. Gebruik geen ontstoppingsproducten of andere zuren.

Als ik heb doorgespoeld, Hoelang blijft de vermaler aan?

Het doorspoelen van de vermaler zet meestal 1 tot 3 keer een cyclus in werking die 2 tot 4 seconden in beslag neemt. Draait de vermaler langer dan normaal, dan kan het zijn dat het rubberen vlottersysteem van de vermaler gereinigd moet worden. Hiervoor kun je witte azijn gebruiken of de hiervoor speciaal ontwikkelde ontkalker. Om de Sanibroyeur te ontkalken haal je de stekker uit het stopcontact en laat je 2 liter in de closetpot lopen. Dit laat deze in de nachtelijke uren inwerken, steek de stekker terug in het stopcontact en spoel de wc door. Klaar ben je!

Hoeveel geluid produceert de Sanibroyeur?

Geluidsniveaus worden uitgedrukt in decibels. Dit kan verschillen per type en de ruimte waarin de vermaler staat. Daarom is het moeilijk aan te geven. Om richting te geven kun je een spoeling vergelijken met het doorspoelen van een wandcloset. Verder is het verstandig om de installatieadviezen te volgen: geen contact tussen de vermaler en de muur, geluiddempende blokjes onder de bak, tussenruimtes bij de bevestigingen van de afvoerleiding. Je kunt ook isolatiemateriaal aanbrengen tussen de vermaler en de vloer of muur.

Hoe lang gaan deze apparaten mee? Een broyeur vermaler gaat gemiddeld 8-10 jaar mee.

Welke apparaten van dit merk zijn geschikt voor het afvoeren van afvalwater van een spoelbak, vaatwasser of wasmachine? De apparaten die hier geschikt voor zijn, zijn de Sanivite, Sanispeed en Sanicubic Pro.

Kan een vermaler ook vochtige doekjes en ander afval afvoeren?

Een Sanibroyeur is bedoeld voor het afvoeren van organisch afvalwater fecaliën, en wc-papier. De vuilwaterpompen verpompen uitsluitend huishoudelijk afvalwater. De fecaliënvermalers en vuilwaterpompen van dit merk zijn niet bedoeld voor het vermalen van etensresten en producten zoals tampons, maandverband, condooms en vochtige doekjes.

De motor van mijn vermaler start niet, wat nu?

Check of de stekker van de Sanibroyeur in het stopcontact zit en of er stroom op staat. Ook is het mogelijk dat een vreemd voorwerp de vermaler blokkeert. Je kunt dit betreffende voorwerp dan zelf verwijderen. Trek wel eerst de stekker uit het stopcontact. Ga niet met je handen in de vermaler maar gebruik een schroevendraaier. Is dit allemaal niet het geval dan neem contact met Www.broyeurexpert.nl op.

De inhoud wordt niet goed weggezogen. Neem contact met Www.broyeurexpert.nl op, zodat wij je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wat is de garantie Sanibroyeur?

De garantietermijn is 2 jaar onder voorbehoud van correct gebruik en een juiste installatie volgens de installatievoorschriften.

 

Sanibroyeur toilet kan je overal neerzetten?

Een Sanibroyeur toilet is overal in huis te plaatsen waar een waterleiding zit. Een directe aansluiting op het riool is dus niet nodig, zolang er maar wel water afgevoerd kan worden. Heb je nog geen toilet op de bovenverdieping maar heb je geen trek in een grootscheepse verbouwing, dan is een toilet met een vermaler de ideale oplossing. In het keramiek van de toiletpot zit een broyeur-unit verwerkt die ontlasting en wc-papier vermaalt en wegpompt na een simpele druk op de knop. Er is geen apart waterreservoir nodig en dat maakt een dit toilet heel geschikt om optimaal van ruimte gebruik te maken.

Is een Sanibroyeur toilet makkelijk te plaatsen?

Een Sanibroyeur toilet heeft alle voordelen van een toilet dat is aangesloten op het riool, maar met de toegevoegde waarde van een gemakkelijke installatie en kunnen neerzetten waar je maar wilt. Dankzij de pomp is het niet noodzakelijk op de zwaartekracht te vertrouwen voor de afvoer, het toilet kan namelijk verticaal omhoog en horizontaal vuil water afvoeren. Dat biedt dus nog meer mogelijkheden. Milieubewust is dit apparaat ook, aangezien de pompen maar hele kleine hoeveelheden water gebruiken. Gezien het rotsvaste vertrouwen van de producent in het succes van dit product, komt het toilet met een garantie van twee jaar.

Sanibroyeur kopen voor slim ruimtegebruik

De Sanibroyeur is een ideale toepassing voor de moeilijk bereikbare plekken in huis. Zo kun je bijvoorbeeld een vermaler kopen als je op de bovenverdieping in het vertrek dat je kiest geen directe aansluiting hebt op het riool. Dit merk heeft als unieke eigenschap dat je een toilet kan plaatsen in een ruimte waarin wel een andere afvoer beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld de waterleiding van een wastafel of wasmachine. Het apparaat verwerkt na het toiletgebruik de ontlasting door deze in een “vermaler” klaar te maken voor afvoer door een andere, smallere leiding dan de directe aansluiting op het riool.

Het kopen van een Sanibroyeur lost problemen op.

Een Sanibroyeur kopen kan ook het probleem van ruimtegebrek oplossen, zelfs als je wel een directe aansluiting hebt op het riool. Je bent in een badkamer meestal gebonden aan de opties die er zijn, maar met behulp van een vermaler van dit bekende merk kun je het toilet overal positioneren waar je wilt. Dat maakt het schoonhouden van de badkamer misschien wel een stuk makkelijker, want je kunt overal goed bij als je voor een logische indeling zorgt. Dankzij de pomp van de vermaler is het bovendien niet noodzakelijk om op de zwaartekracht te vertrouwen voor de afvoer, dit merk kan namelijk verticaal omhoog en horizontaal vuil water afvoeren.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat