Sanibroyeur

 

Over onze sani broyeur producten

Een Sanibroyeur is een merk product. En geen product omschrijving. Net zoals het automerk Opel . Opel is dus een merknaam en een auto het product.
Sanibroyeur is dus een merk. SFA is de Franse moeder maatschappij. Sanibroyeur is daar een dochtermaatschappij van, Lomac is ook daar een onderdeel van.
Lomac was een DUITSE concurrent van SFA Tot dat deze in 2010 is overgenomen door SFA.

Lomac wordt geleverd met dezelfde onderdelen en kwaliteit en garantie als de zuster Sanibroyeur. Het product wordt goedkoper aangeboden doordat wij importeur zijn van dit merk. Het merk Sanibroyeur wordt door SFA Sanibroyeur Benelux op de Nederlandse markt gebracht. Wij van Broyeurexpert zijn een onafhankelijk dealer en leveren diverse merken. Naast Sanibroyeur verkopen wij  ook lomac , CerBroyeur, Grundfoss en Wilo.

Wij leveren elk model en type van het Merk Sanibroyeur. Staat uw model er niet bij, mail ons voor onze scherpe aanbieding. De producten zijn ook af te halen in Reeuwijk zie onze adresgegevens

Wenst u een product te komen bekijken of af te halen, is dit uiteraard mogelijk klik hier voor ons adres en openingstijden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2