Afhalen is mogelijk op afspraak - Edisonstraat 11 te Reeuwijk

Installatie Sanibroyeur Unit

Installatie Sanibroyeur Unit

 

 

onjuist aangesloten Sanipack

 

Gratis Controle na installatie door uw installatiebedrijf als extra service bij Broyeurexpert.

Installatie controle service is van toepassing op uw aankopen bij Broyeurexpert Benelux.
Wij begrijpen dat het installeren van een broyeurtoilet geen dagelijkse kost is voor u als particulier / klusbedrijf / installatiebedrijf.
Nadat de installatie, bij voorkeur, door uw installateur is aangelegd, bieden wij u de mogelijkheid om deze installatie te beoordelen. Daarom hebben wij van broyeurexpert een controle service mogelijk gemaakt. U kunt van de installatie 4 foto’s mailen (bochten, buisdiameter, afschot) of versturen via WhatsApp, waarbij wij dit (geheel vrijblijvend) dan kunnen beoordelen en u een akkoord sturen als deze (voor zover mogelijk beoordeelbaar) juist is geïnstalleerd. Mochten er onduidelijkheden of verbeterpunten zijn, dan zullen we u dat berichten.

Hoe werkt dit.

Mail de installatie foto's door naar fotocontrole@gmail.com of whatsApp 0615003607 de foto’s door. Wij berichten u snel binnen 1 werkdag. Vermeld uw factuurnummer, naam, woonplaats en bij Email ook uw telefoonnummer. Maak duidelijke foto's en stuur deze door. Wij beoordelen het deel wat op de foto zichtbaar is. Vermeld de diameter van de pvc buis (deze zijn op foto meestal niet zichtbaar)

Let op het whatsApp nummer is geen telefoonnummer.

Bij een goed product hoort een juiste installatie om deze te controleren,
kunt u ons 4 foto's van de installatie toezenden om deze te laten controleren.
Juiste installatie zorgt voor een langere levensduur van uw aankoop,
en een stillere vermaling met een juiste verpomping van de ontlasting.

Gebruik geen 90 graden bochten, enkel 45 graden nooit flex of tyleen slang.
Afvoer diameter 32 mm,deze mag groter zijn in horizontale stukken.
Verticale stukken (omhoog) altijd 32 mm de diameter mag niet groter zijn.

Zoals bij elk product worden ook bij onze producten gebruiksaanwijzingen geleverd.
Via de website kunnen wij u meer installatie adviezen geven.

juiste installatie bocht

 

 

 

 
 
 
 
Klik hier om terug te gaan naar de groep Lomac broyeur
 
Klik hier om terug te gaan naar de groep Sanibroyeur units

Algemeen.
Het vermaalsysteem is in een speciale unit geïntegreerd en enkel geschikt voor WC’s met horizontale afvoer.
Deze fecalienvermaler is geproduceerd volgens kwaliteitsnormen ISO9001
De feacailienvermaler levert hoge prestaties mits alle installatie en onderhoudsvoorschriften
prestaties mits alle installatie- en onderhoudsvoorschriften worden opgevolgd.

Toepassing mogelijkheden.
Dit apparaat is een compacte vermaler/vuilwaterpomp ontworpen voor de afvoer van toiletwaterafkomstig uit een WC met horizontale afvoerleiding, een douche#, een bidet#, een wastafel#, een fonteintje# (#: Afhankelijk van het model zie product omschrijving)
Dit apparaat voldoet aan de Europese Norm (EN) 12050-3 en aan de Europese normen betreffende elektrische veiligheid en elektromagnetische compatibiliteit

Installatie.
Dit apparaat dient in dezelfde ruimte aangesloten te worden als de WC en de andere sanitaire toestellen. Voor inspectie en onderhoud dient het apparaat toegankelijk en bereikbaar te zijn.
De installatie van dit apparaat dienen te voldoen aan de Europese installatienorm EN12056-4 en de plaatselijk geldende eisen

Teneinde de laatste technische vernieuwingen op gebied van geluid te optimaliseren,is het belangrijk:- de WC zodanig te installeren dat deze de wanden van het vertrek niet raakt.
- de WC op een volmaakt vlakke vloer te plaatsen, zodat de goede werking van de isolatiematjes niet verhinderd wordt.
- de afvoerleidingen goed bevestigen en te zorgen dat de afstand tussen de bevestigingsklemmen niet meer dan één meter bedraagt.

Electrische installatie.
De elektriciteit dient pas aangesloten te worden nadat alle wateraansluitingen zijn bevestigd.
De electrische installatie moet door een erkend vakman worden uitgevoerd. Het apparaat moet zodanig geplaatst worden dat de stekker toegankelijk is.
De stroomkring van het apparaat moet geaard worden en beveiligd worden door een zeer nauwkeurige aardlekschakelaar(30mA).
De aansluiting mag uitsluitend gebruikt worden voor de stroomvoorziening van het apparaat. Indien de kabel van dit apparaat beschadigd is, moet deze door de fabrikant of zijn servicedient vervangen worden om gevaar uit te sluiten.

Normen.
Gelieve de bepalingen en normen van het betreffende land in acht te nemen betreffende de zones van een badkamer / toiletruimte.

In Bedrijfstelling.
Wanneer alle hydraulische en elektrische aansluitingen geïnstalleerd zijn, dient u een paar keer door te spoelen. De verbindingen moeten waterdicht zijn.
Controleer of de aansluitingen van de sanitaire apparaten waterdicht zijn: WC, douche*, bidet*, wastafel* , een fonteintje*. (*: Afhankelijk van het model zie product omschrijving).

ONDERHOUD ATTENTIE!!!
Bij lange afwezigheid moet de hoofdwatertoevoer worden afgesloten en dient de installatie tegen vorst beveiligd te worden.

ONDERHOUD EN ONTKALKEN De vermaler en de Wc kunnen met ieder in de handel verkrijgbaar schoonmaakmiddel worden onderhouden (geen schuimende wasmiddelen). Gebruik regelmatig de speciale ontkalker van SFA Sanibroyeur, die ontworpen is voor het verwijderen van kalk-aanslagen vervuilingen zonder de inwendige onderdelen van uw apparaat te beschadigen.

GARANTIE
Wij verlenen 2 jaar garantie, vanaf de aankoopdatum, op voorwaarde dat het apparaat correct geïnstalleerd en gebruikt wordt zoals in deze handleiding  / website is aangegeven.

ATTENTIE!!! Schade aan het toestel kan worden voorkomen door volgende voorwerpen NIET in de WC te werpen: watten, maandverbanden, tampons,vochtige toiletdoekjes, keukenpapier, condooms maar ook harde voorwerpen, metalen en houten of plastic voorwerpen. Ook oplosmiddelen, zuren of andere chemische middelen kunnen het apparaat aantasten en zullen niet onder de garantie vallen.

Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (inclusief kinderen) met beperkte lichamelijke,zintuiglijke of mentale vaardigheden,
of voor personen met ontoereikende kennis of ervaring. Uitzondering hierop vormen zij die onder toezicht staan van een voor hun veiligheid verantwoordelijke
persoon, of zij die van die persoon de benodigde aanwijzingen ontvingen voor gebruik van het apparaat. In geval van kinderen dient er toezicht gehouden te worden, om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen.

AFTER SALES SERVICE
Kijk op www.broyeurexpert.nl/informatie/fouten/installatie-sanibroyeur-unit.html
Voor de installatie tips.

Stuur kosteloos (max) 4 foto’s toe en wij kijken of de installatie juist is verlopen.
Binnen 1 werkdag krijgt u een reactie van ons.
Meer foto’s doorsturen mogelijk tegen meer prijs per foto.

Foto’s kunt u door E-mailen via info@broyeurexpert.nl voorzien met uw NAW gegevens en factuur nummer.
De installateur blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor de installatie.

Aan de bijgevoegde teksten en beelden kunnen geen rechten worden ontleend.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat