Afhalen is mogelijk op afspraak - Edisonstraat 11 te Reeuwijk

Reviews Broyeurexpert

Reviews Broyeurexpert

Enkele voorbeelden 2023 

De nieuwste reviews / berichten

van der leest5 out of 5 starsKapotte wc bril, direct actie en nieuwe dubbel dik verpakt!! Perfect. 2e besteld en die was ook heeeel dik ingepakt!! Dame aan telefoon is aller vriendelijks!!

andre5 out of 5 starsSnelle levering, goed product, eenvoudig te monteren, duidelijke gebruiksaanwijzing.

Hoekstra5 out of 5 starsWij zijn ontzettend blij met de service die hun bieden. Als bedrijf dat werkzaam is in de riolering moeten wij ten alle tijde snel schakelen, dit is mogelijk met hoe Broyeurexpert te werk gaat.

dommerholth5 out of 5 starsSnel, goed verpakt en goedkoop

Simon5 out of 5 starsPrima service.

Fam Bon5 out of 5 starsSnel en correct.

van Wilsmail 5 out of 5 starsSnel, makkelijk en goed.

de vries5 out of 5 starsBestelling snel ontvangen en zoals afgesproken

van frans5 out of 5 starsNa 2 dagen de broyeur ontkalker netjes bezorgd. Zeer lage prijs en hoe dat kan...

vdleest5 out of 5 starsProduct beschadigd, binnen 10 minuten retourbon op pc, Na 15 min gebeld dat er meer stuk waren en het iets langer kon duren waarvoor excuus.

eriksnijders5 out of 5 starsLevering op tijd en het paste precies

always5 out of 5 starsGeweldige prijs, de goedkoopste van allemaal alleen jammer van 10 euro verzendkosten, dat kan 2 euro goedkoper

BNT5 out of 5 starsSanibroyeur went kaput because of incorrect installation by a unqualified "expert" (not associated with De Haas en Kramer).
Eventhough the unit was no longer in warranty, Broyeurexpert repaired the unit and only charged materials. They also provided me with an address of a plumber that DOES know what he does.

(Vertaald door Google)
Sanibroyeur ging kaput wegens foutieve installatie door een ongekwalificeerde "expert" (niet verbonden aan De Haas en Kramer).
Hoewel het toestel geen garantie meer had, heeft Broyeurexpert het toestel gerepareerd en alleen de materialen in rekening gebracht. Ze gaven me ook een adres van een loodgieter die WEL weet wat hij doet.

cdewagt4 out of 5 stars

que.uilkema5 out of 5 stars Vriendelijk aan de telefoon, kreeg juiste link toe gemaild van artikel en snel bezorgd. Het is wel ergens anders in de straat afgeleverd…

jandevuijst5 out of 5 stars Besteld, betaald, geleverd. Gewoon zoals het hoort

WJoosten5 out of 5 stars Had wat besteld voor mijn sanicompact star had een ding verkeerd besteld en de mevrouw belde mij voor dit te zeggen toen had ik nog iets besteld omdat ik iets vergeten was hebben ze de verzendkosten van een bestelling terug gestort en een zending ervan gemaakt hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen top

A Vianen5 out of 5 starsTop zaak top service

Renzemout 5 out of 5 starsFijne webshop. Veel onderdelen voor sanibroyeur te koop. Blij dat ik deze webshop heb gevonden.

marry van de ven 5 out of 5 stars

kor.visscher5 out of 5 starsSnelle levering onderdelen

douwe woelinga5 out of 5 starsXGG52B-86 Microschakelaar Sanibroyeur

Nafzger5 out of 5 starsFoto gestuurd en perfect product ontvangen.

Wilson5 out of 5 starsFaire prijs en levering volgens afspraak

 PvanGelder5 out of 5 starsCorrecte voordelige levering van 2x 5 liter orginele SFA ontkalkingsvloeistof scheelde aanmerkelijk met de concurrent.

Patrick,5 out of 5 starsPrima service, het informatie email adres werkte goed. De nieuwe broyeur motor paste naadloos in de oude WC.

Ben,5 out of 5 starsSnel bezorgd

Annecaers,4 out of 5 starsGeen bijzonderheden

Hans,5 out of 5 starsKeurig en netjes op tijd

Pesther,5 out of 5 stars Nette afhandeling bestelling
Duidelijke site, Snelle bezorging.

mgurer,5 out of 5 stars Prijs van de artikel was veel lager dan bij andere bedrijven. Daarnaast kreeg ik ongevraagd heel veel advies mbt de installatie. Bij het ophalen van het artikel werd ik geholpen met het plaatsen van het artikel in de auto. Echt een TOP bedrijf!

nauta.egbert,5 out of 5 starsSnel bezorgd.

ferry,5 out of 5 stars Snelle levering en goed advies

jeroy.peterson,5 out of 5 stars Snelle levering. Goede duidelijke gebruiksaanwijzing.

Andre, 5 out of 5 starsVraag over het apparaat snel en prima beantwoord, snelle levering

Havano,4 out of 5 starsik heb zelf een onderdeel besteld wat niet past. Helaas retour moeten zenden

Gerda H,5 out of 5 starsgoede uitleg en snelle levering. Het toilet is van goede kwaliteit.

Pinophai, 5 out of 5 starsSnelle levering van mijn bestelde onderdelen.1 dag later in Belgie al geleverd. Dank hiervoor.

Bert,5 out of 5 starsSnel uitgeleverd, pakketdient had een fout gemaakt en dit werd snel/persoonlijk/vakkundig (=perfect) opgepakt en actie op ondernomen

glenda,4 out of 5 stars Behulpzaam personeel.

Paul,5 out of 5 stars Voorop staat dat deze erg stil werkt, nagenoeg geruisloos.

Ad Koppel,5 out of 5 stars (5 / 5)) correct en snelle levering

jeroy.peterson,5 out of 5 stars (5 / 5)) Snelle levering. Goede duidelijke gebruiksaanwijzing.

ernaferry,5 out of 5 stars (5 / 5))  Snelle levering en goed advies

Annemiek,5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer prettig en adequaat geholpen en zelfs een handje geholpen bij het inladen van de broyeur! Bij installatie bleek een onderdeeltje te ontbreken. 1 telefoontje was voldoende om de volgende dag het ontbrekende onderdeeltje via de post te ontvangen. Complimenten voor de klantvriendelijkheid. U krijgt van mij een dikke 10!!!!!!!

Sandra ,5 out of 5 stars (5 / 5))
Mijn broyeur was in de garantieperiode raar gaan doen. Omdat ik van tevoren foto’s van mijn leidingen had door gestuurd was met een paar dagen verholpen.

Peter,5 out of 5 stars (5 / 5))
Geweldig goed geholpen via de whatsapp.Na een afspraak gemaakt te hebben duidelijke info gekregen in het bedrijf over hoe ik hem moet aansluiten en wat ook terug te vinden is op de site. Doordat alles op voorraad was kon ik het gelijk meenemen.

Patrick,5 out of 5 stars (5 / 5))
In tegenstelling tot de fabrikant van het product (die erg onvriendelijk en zelfs onbeleefd en onbehulpzaam was) heeft het team van broyeurexpert mij enorm geholpen. Zowel telefonsich als via whatsapp/mail was de uitleg duidelijk én correct! Snel, behulpzaam en klantvriendelijk. Extra bedankje voor de erg vriendelijke mevrouw aan de telefoon! Super tevreden en echte aanrader!!

jacobus,5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik belde voor een nieuw toilet voor mijn ouders. De oude lekte en was minimaal 12 jaar oud.
De man was kort af. Echter ik kan mijn voorstellen dat als men 20 bellers krijg die vragen stellen. En niets bestellen dat men kort af wordt. Echter ik belde later en kreeg een keurige dame aan de telefoon. Toilet besteld via de website. Later afgehaald. Door de Lock down was dit mogelijk. 1 persoon te gelijk binnen. Het toilet opgehaald. Geïnstalleerd en doet het perfect. Met dank aan
De Haas en Kramer Broyeurexpert.

Dirk,5 out of 5 stars (5 / 5))
Super smiddags gebeld kon savonds nog terrecht na openingstijd. Was aan het twijfelen over verschillende broyeurs. De verkoper heeft duidelijk uitgelegd wat de verschillen zijn en welke voor mij het beste zou zijn was uiteindelijk een goedkoper model ook nog. Uitleg duidelijk en service top heel blij mee

Hendrik(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer tevreden! Goede service, vriendelijk en goed geholpen. Tevens goede tips te vinden op de site over hoe te installeren. Afhaal magazijn goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. In overleg ook na aangegeven openingstijden aanwezig om spullen op te halen. Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader!

Rens,2 out of 5 stars (2 / 5))
Email gestuurd met vraag welke Sanibroyeur ik het beste kon bestellen voor onze situatie. Enige antwoord wat we terug kregen was een aanbeveling voor het merk ‘sanibroyeur’. Op de vraag welk model hebben we nooit antwoord gekregen.

Angelique,5 out of 5 stars (5 / 5))
Topservice alles snel binnen en de broyeur werkt super
Erg tevreden

Laurens,5 out of 5 stars (5 / 5))
Voor een verbouwing hadden wij een broyeur nodig. Langs de showroom gereden in Reeuwijk en perfect advies gekregen over de verschillende soorten Broyeurs. Ook uitleg gekregen over de installatie. Na aankoop hadden wij telefonisch nog een vraag en hier is uitgebreid antwoord op gegeven.

Coen,1 out of 5 stars (1 / 5))
Dit bedrijf doet alsof ze veel van broyeurs weten en service verlenen maar ze doen niets en zijn ronduit onbeschoft. Je kan beter je spullen ergens anders kopen !

Kaatje,5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik heb juist een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf. Een paar maanden geleden heb ik de saniwall pro up besteld en ontvangen.

Door de fotocontrole (foto’s van de installatie) erachter gekomen dat er is mis is met de installatie. De onderdelen waren zoek (fout ligt bij installatie en niet bij Broyeurexpert) en ze hebben allemaal ontzettend hun best gedaan om het toch nog voor elkaar te krijgen. Mijn toilet moet nog goed aangesloten worden maar door die controle foto’s en de service van deze mensen heb ik er alle vertrouwen in.

Monique,5 out of 5 stars (5 / 5))
In mei 2018 broyeur gekocht. Nu defect. Telefonisch mogelijke oplossingen doorgekregen die helaas niet hielpen. Afspraak gemaakt in Reeuwijk waar defect direct verholpen is. Prima en vriendelijk geholpen.

hilda(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goed geholpen, duidelijke info over het aansluiten. Ook het verschil uitgelegd tussen de soorten broyeurs en welke ik nodig had.

Jordy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super goede service goede tips gehad voor de installatie een vriendelijk dankjewel

Jus(5 out of 5 stars (5 / 5))
Netjes te woord gestaan en geholpen. Snelle levering en gelukkig weer een top-werkende sanibroyeur!

Fons(5 out of 5 stars (5 / 5))
Via de webwinkel een Sanibroyeur besteld en afgerekend. Dag erop gebeld om afhalen te plannen. Afgelopen vrijdag Sanibroyeur opgehaald na eerst enkele instructies, en informatie te hebben gekregen. Ook werd de levering gecontroleerd of alles erbij zat. Al met al zeer vriendelijk geholpen en tevreden over het kopen bij dit bedrijf

Jan(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gisteren besteld en vanochtend om 9 uur geleverd gewoon top heel blij mee

Jan(1 out of 5 stars (1 / 5))
De verkoper is beter op zijn plaats in de plantsoenendienst waar hij geen contact met mensen heeft. Wij kwamen zijn zaak bezoeken en hadden een paar vragen over de sanibroyeur. Bij de tweede vraag zei hij, ik ga dit gesprek nu beëindigen. Wij stonden perplex en wij gaven aan tot koop te willen overgaan maar dat we 2 vragen hadden. Hij zei, dan gaan we nu pinnen of de zaak verlaten. Zo maar, out of the blue.Ongelofelijk dat deze man een zaak heeft en spullen verkoopt van een gerenommeerd bedrijf als Sanibroyeur! Ons advies, betaal een paar tientjes meer elders waar je als klant wél wordt gewaardeerd en normaal te woord wordt gestaan.

hilda(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goed geholpen, duidelijke info over het aansluiten. Ook het verschil uitgelegd tussen de soorten broyeurs en welke ik nodig had.

Jordy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super goede service goede tips gehad voor de installatie een vriendelijk dankjewel

Jus(5 out of 5 stars (5 / 5))
Netjes te woord gestaan en geholpen. Snelle levering en gelukkig weer een top-werkende sanibroyeur!

Mary(1 out of 5 stars (1 / 5))
Zeer klantonvriendelijke behandeling..reken niet op enige service!

In 2022 ontvingen wij 292 beoordelingen een gemiddeld 4,8 ster / Uitstekend  (maximaal aantal sterren wat men kon geven is een 5 sterren)

Geen producten gevonden voor deze selectie.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat