Afhalen is op werkdagen mogelijk van 09.30 tot 13.00 uur - Edisonstraat 11 te Reeuwijk

Sanicompact

Sanicompact

Aanschaf en verwachting van uw Sanibroyeur.


Aanschaf sanibroyeur sanicompact:


Vaak wordt een Sanibroyeur aangeschaft voor ruimtes waar een normaal toilet niet geïnstalleerd kan worden, denk hierbij aan, kelders, geen grote afvoer beschikbaar, slaapkamers en dergelijke.
Het grote voordeel van een Sanibroyeur is dat een relatief kleine afvoer voldoende (32 of 40 mm) is in laats van normaliter 110 mm.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verwachting:


Een Sanibroyeur is een volwaardig alternatief voor een toilet, daar waar een normaal toilet niet mogelijk is, bedoeld om ook als zodanig gebruikt te worden. Door de vermaler worden de fecaliën alsmede normaal toiletpapier dusdanig verkleind dat het eenvoudig via druk kan worden weggepompt.
Dus geen maanverband, tampons en dergelijke, daar raakt de vermaler van geblokkeerd.
Als u dit als uitgangspunt neemt dan zult u vele jarenlang plezier van uw aanschaf hebben.

Wandhangende toilletten: Sanibroyeur compact star / Sanibroyeur comfort / watermatic w40 

Hangende toilletten met frame: Sanibroyeur Sanicombi / Sanibroyeur Saniwall pro / Sanibroyeur Saniwall pro tegelbaar / Watermatic  acreil  / Watermatic tegelbaar

Staande toilletten: Sanibroyeur Sanicompact 43Sanibroyeur Sanicompact 48Sanibroyeur Sanicompact luxeSanibroyeur Sanicompact pro /

Waar is het waterreservoir van een Sanicompact?

De watervoorziening van alle SANICOMPACT wordt verzorgd door een magneetventiel, er is dus geen reservoir. De hoeveelheid water die per cyclus wordt gebruikt, is 1,8 l / 3 l  afhankelijk van het SANICOMPACT-model. De watertoevoerdruk moet minimaal 1,7 bar zijn om een ​​goede spoeling van de SANICOMPACT te garanderen. U dient altijd een kraan te plaatsen zodat u de water toevoer kunt regelen.