Afhalen is op werkdagen mogelijk van 09.30 tot 13.00 uur - Edisonstraat 11 te Reeuwijk

Sanicompact

Sanicompact

Aanschaf en verwachting van uw Sanibroyeur.


Aanschaf sanibroyeur sanicompact:


Vaak wordt een Sanibroyeur aangeschaft voor ruimtes waar een normaal toilet niet geïnstalleerd kan worden, denk hierbij aan, kelders, geen grote afvoer beschikbaar, slaapkamers en dergelijke.
Het grote voordeel van een Sanibroyeur is dat een relatief kleine afvoer voldoende (32 of 40 mm) is in laats van normaliter 110 mm.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verwachting:


Een Sanibroyeur is een volwaardig alternatief voor een toilet, daar waar een normaal toilet niet mogelijk is, bedoeld om ook als zodanig gebruikt te worden. Door de vermaler worden de fecaliën alsmede normaal toiletpapier dusdanig verkleind dat het eenvoudig via druk kan worden weggepompt.
Dus geen maanverband, tampons en dergelijke, daar raakt de vermaler van geblokkeerd.
Als u dit als uitgangspunt neemt dan zult u vele jarenlang plezier van uw aanschaf hebben.

Wandhangende toilletten: Sanibroyeur compact star / Sanibroyeur comfort / watermatic w40 

Hangende toilletten met frame: Sanibroyeur Sanicombi / Sanibroyeur Saniwall pro / Sanibroyeur Saniwall pro tegelbaar / Watermatic  acreil  / Watermatic tegelbaar

Staande toilletten: Sanibroyeur Sanicompact 43Sanibroyeur Sanicompact 48Sanibroyeur Sanicompact luxeSanibroyeur Sanicompact pro /

Waar is het waterreservoir van een Sanicompact?

De watervoorziening van alle SANICOMPACT wordt verzorgd door een magneetventiel, er is dus geen reservoir. De hoeveelheid water die per cyclus wordt gebruikt, is 1,8 l / 3 l  afhankelijk van het SANICOMPACT-model. De watertoevoerdruk moet minimaal 1,7 bar zijn om een ​​goede spoeling van de SANICOMPACT te garanderen. U dient altijd een kraan te plaatsen zodat u de water toevoer kunt regelen.

 

Sanicompact Sanibroyeur

Sanibroyeur heeft diverse lijnen producten. Eén lijn is de Sanicompact. Deze lijn kenmerkt zich door het strakke design en de milieuvriendelijke en energiebesparende functies. De Sanicompact lijn van Sanibroyeur beschrijven wij hieronder voor u:

 

Sanicompact C43

De Sanicompact C43 is een compact toilet met een diepte van 43 cm en een afvoercapaciteit van 100 liter per minuut. Dit toilet kan worden aangesloten op afvoerbuizen met een diameter van 32 mm. Dit model kenmerkt zich door het compacte formaat.

Het kleine Sanicompact 43 model is ideaal om weg te werken in een kleine ruimte zoals bijvoorbeeld een zolder. Daarnaast is het spoelsysteem extra zuinig waardoor er minder water wordt verspild.

De Sanicompact C43 is daarnaast ook KIWA-gecertificeerd. KIWA certificering geeft aan dat het toilet waterleiding technisch veilig is. Daarnaast is dit toilet ook nog eens fluisterstil, het geluidsniveau is slecht 51 decibel.

Sanicompact C43

 

Sanicompact PRO

Bij de Sanicompact Pro heeft u nog een extra aansluitmogelijkheid! Bij dit model is het mogelijk om bijvoorbeeld een wastafel aan te sluiten. Dit toilet heeft een afvoercapaciteit van 100 liter water per minuut. Het water wordt afgevoerd via een PVC buis met een diameter van 32 mm.  Daarnaast is de Sanicompact Pro ook voorzien van een Eco plus systeem wat zorgt voor een zuinig energieverbruik.

Water opvoeren met de Sanicompact Pro kan 3 meter horizontaal en 30 meter verticaal.

Sanicompact Pro

 

Sanicompact Comfort

Een ideaal toilet om te plaatsen in uw badkamer. De Sanicompact comfort beschikt over een in hoogte verstelbaar frame met daarop een modern wandcloset waarin de vermaler en pompsysteem zit ingebouwd. Ook dit type sanibroyeur beschikt over een ecologisch dual flush systeem dat zorgt voor waterbesparing bij een spoelbeurt. De waterbesparing zorgt ervoor dat er slecht 1,8 tot 3 liter water wordt verbruikt.

Bij de Sanicompact comfort heeft u ook de mogelijkheid voor het aansluiten van een extra wastafel op de afvoer. De Sanicompact comfort kan 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal het water afpompen.

Waarom kiezen voor de Sanicompact comfort:

 • Waterbesparing doormiddel van het dual flush systeem
 • Stil toilet, slechts 51 decibel
 • Afvalwater wordt afgevoerd door een PVC pijp van 32 mm
 • Mogelijkheid tot het aansluiten van een extra wastafel

Sanicompact Comfort

 

Sanismart Sanibroyeur

In 2020 nieuw geïntroduceerd de Sanibroyeur Sanismart. Een ideaal toilet dat gemakkelijk op de vloer geplaatst kan worden. Het toilet is uitermate licht (17,5 kg) en is gemakkelijk schoon te houden door het gladde materiaal waarin het toilet is uitgevoerd (hierdoor heeft kalk en vuil moeite om zich te hechten).

De voordelen van de Sanismart Sanibroyeur:

 • Gemakkelijk schoon te maken door het gladde design
 • Licht gewicht van slechts 17,5 KG
 • Comfortabel toilet dankzij een extra brede zitting
 • Opvoeren van water tot 3 meter

Sanismart Sanibroyeur

 

Sanicompact Luxe

De Sanicompact Luxe is een geluidsarm toilet met slechts een geluidsniveau van 51 DB. De afvoer capaciteit is 100 liter water per minuut. Bij de Sanicompact Luxe volstaat een afvoerleiding van 32 mm. De Sanicompact Luxe kan water 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal afvoeren.

 • Afvoeren van afvalwater 100 liter per minuut
 • Verticaal afvoeren tot 3 meter en 30 meter horizontaal
 • Geluidsarm slechts 51 decibel dankzij de speciale Silence technologie
 • Er is ook een versie van de Sanicompact Luxe beschikbaar met wastafel aansluiting

Sanicompact Luxe

 

 

 

 

 

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat