U koopt bij een bedrijf gevestigd in Nederland met een magazijn in Reeuwijk Zuid-Holland

SANISMART

€ 899,00
Op voorraad
Overzicht

De SANISMART is een monoblock-oplossing waarmee u overal zonder veel werk een nieuw toilet met een modern design kunt installeren! Deze ultralichte oplossing (17,5 kg) is het resultaat van de ontwikkeling tussen Panasonic en SFA en is uitgerust met een interne grinder. De SANISMART kan water tot 3 m hoog brengen. Mogelijkheid om een ​​wastafel aan te sluiten.

Gewicht17,5 kg

Motorverbruik 550 W.

Elektrische klasse1

Max verticale afvoer3 m

Voedingsfrequentie 50 Hz

De SANISMART is een monoblock-oplossing waarmee u overal zonder veel werk een nieuw toilet met een modern design kunt installeren! Deze ultralichte oplossing (17,5 kg) is het resultaat van de ontwikkeling tussen Panasonic en SFA en is uitgerust met een interne grinder. De SANISMART kan water tot 3 m hoog brengen. Mogelijkheid om een ​​wastafel aan te sluiten.

Gewicht17,5 kg

Motorverbruik 550 W.

Elektrische klasse1

Max verticale afvoer3 m

Voedingsfrequentie 50 Hz

Sanismart, een nieuw staand toilet aangeboden door SFA, is gemaakt van Sugopica, een synthetisch materiaal ontwikkeld door de Japanse fabrikant Panasonic.                                                                                    Gebaseerd op geïnjecteerd organisch glas, maakte het de creatie mogelijk van een ongekende lichtheid kom.

Sanismart van SFA is niet zoals elk ander toilet. Het is gemaakt van Sugopica, een synthetisch materiaal dat sinds 2006 in Japan wordt gebruikt. Er zijn al meer dan een miljoen kommen gemaakt met dit materiaal, wat twee voordelen heeft: het is licht en hygiënisch.

Dankzij de Sugopica weegt het uitgeruste maaltoilet slechts 17,5 kg, vergeleken met gemiddeld 29 kg voor een conventioneel maaltoilet uit het Sanicompact-assortiment van de fabrikant. Het is daardoor gemakkelijker te hanteren en te installeren. De hygiënische eigenschappen worden verkregen dankzij de structuur van het materiaal, die veel geslotener is dan die van geglazuurd keramiek. Het oppervlak is dus gladder, de grip op vuil is moeilijker.

Sanismart, monobloc, heeft een brede en comfortabele zit. Het is flensloos en dankzij een effectieve spiraalspoeling zorgt het voor een efficiënte spoeling van de kom. Onderhoud wordt vergemakkelijkt, de vermaler is snel toegankelijk via de twee verwijderbare zijpanelen.

De +
Een uitgerust maaltoilet waarvan het gewicht 40% lager is in vergelijking met een keramiek model.
 Snelle toegang tot technische elementen dankzij de zijluiken.
 Een materiaal met een weerstand van meer dan 20 jaar.
 Zoals alle SFA-broyeurtoiletten, evacueert Sanismart via een buis met een diameter van 32 mm, tot 3 m verticaal en tot 30 m horizontaal.